Twitter hesabınız kendi kendine başkalarını takip mi ediyor? Takipçi Havuzundan Çıkma

   Twitter hesabınız kendi kendine başkalarını takip mi ediyor? O  zaman doğru yerdesiniz.

   Twitter hesabınız neden mi başkalarını takip ediyor? Sorunun yanıtı çok basit; çünkü daha önce bir twitter uygulamasına izin vermişsiniz. Bu sorunu nasıl mı çözersiniz, yanıtı işte aşağıda..


   Evet arkadaşlar öncelikle Twitter hesabımıza giriş yapıyoruz ve sağ üst köşedeki "Ayarlar Simgesine" tıklıyoruz.Daha sonra Ayarlar bölümüne giriyoruz.Orada hesap, şifre, mobil ve benzeri seçenekler var onların altında "Uygulamalar" bölümü var, onun içindeki uygulamalarımızın "Mobil Web, Instagram for Twitter, Foursquare, Twitter for Android" veya başka bir güvendiğiniz uygulama varsa onlara dokunmuyorsunuz ve Takipçi Arttırmaca veya Takipçi Kasma gibi uygulamaların "Erişimini Kaldırıyoruz" ve sorunumuz çözülüyor. Önceden takip ettiğiniz kişileri silmek için yukarıdaki "Ben ==> Takip Edilenler" den Unfollow yapıyoruz. Eğer uğraşamam çok fazla kişiyi takip ediyorum diyorsanız, aşağıdaki sitenin içindeki uygulamalar yardımı ile takip ettiğiniz kişilerin bir çoğundan kurtulabilirsiniz..


http://twittertakipciarttirmasiteleri.blogspot.com/p/unfallow-yapanlar-bul.html (TwitPalas önerilir, Çünkü liste yöntemiyle daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.)

Evet arkadaşlar konumuzun size bir yardımı olduysa ne mutlu bize, eğer başkalarının da sorununu çözmek istiyorsanız paylaşabilir, bir sorununuz varsa yorum yapabilirsiniz..

UYARI:Arkadaşlar eğer bazı uygulamaların erişimin kaldırırsanız o uygulamadan banlanabilirsiniz.

5 yorum:

  1. uygulamalarda bilinen şeyler var.
    amayinede hesabım takipediyor birilerini , yardımcı olursanız çok sevineceğim,şimdiden sağolun :)

    YanıtlaSil
  2. www.heppaylasimvar.blogspot.com gunluk 2000 takipci yollar.

    YanıtlaSil
  3. http://100takipci.com 100 ücretsiz twitter takipçi hilesi

    YanıtlaSil
  4. güvenilir ve ücretsiz şekilde , instagram takipçi hilesi kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. ücretsiz ve sınırsız , instagram takipçi hilesi kazanabileceğiniz müthiç bir site

    YanıtlaSil