Twitter'a Resim Nasıl Yüklenir? Twitter'da Resim Nasıl Paylaşılır? (Resimli Anlatım)


Twitter'a resim nasıl yüklenir? Twitter'da resim nasıl paylaşılır?

Twitter'da resminizi paylaşmak istiyorsunuz ancak nereden paylasacagınızı bilmiyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Şimdi size Twitter'da resim paylasmayı kısaca anlatıcam.

İlk olarak "TwitPic" adlı sitemize giriyoruz. Sağ üst köşedeki "Login or Register" butonuna tıklayıp giriş yapıyoruz.


Daha sonra "Welcome to TwitPic, We're glad you're here. Let us know if you need any help" diye bir yazı karşımıza çıkıyor. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa "Let us Know" butonuna tıklıyarak yardım alabilirsiniz. Ancak ben burda size detayla bir şekilde anlatacagım için yardıma ihtiyacınız olmayacak. Evet şimdi "Okay! Lets Get Started" butonuna tıklıyoruz.


Evet şimdi bizi "Upload a Photo or Video" yani "Resim(Fotoğraf) veya Video yükleme bölümüne yönlendiriyor. Yüklemek istediğimiz resimi(fotoğrafı) veya videoyu "Dosya Seç" bölümünden seçiyoruz. Resmimizin boyutu 10 MB'dan küçük GIF, JPG ve PNG olmalı, videomuzun süresi ise 3:00 dakikadan uzun sürmemeli. "Caption" bölümüne kısaca fotoğraf hakkında bilgi, ne yaptıgınızı veya istediğiniz başka bir şey yazabilirsiniz. Kısaca tweet atmak diyelim. Evet yazdıktan sonra "Set Location" bölümünden eğer isterseniz konum(yer) bildirmek isteyip, istemediğimizi seçiyoruz. Daha sonra "Share To" bölümünden "Twitter" bölümünü seçiyoruz ve "Upload" diyoruz ve resmimiz paylasılıyor. 


Eğer resmimizi daha kısa bir yoldan paylasmak istiyorsak Twitter'ın tweet paylasma kısmının altındaki kamera resmine tıklıyoruz, dosya seçiyoruz ve Tweetle diyoruz. 


Eğer bir sorunuz veya sorununuz varsa yorum yapabilirsiniz.. 

Eğer sorularınızın daha hızlı cevaplanmasını istiyorsanız bize "Ask.Fm" den ulaşabilirsiniz: http://ask.fm/takipciarttirma


 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder